Data & Analytics inzichtelijk maken

Data & Analytics

Waar digitale marketeers vaak aanzienlijk in verschillen, is de manier waarop ze gegevens gebruiken. Bij Popken Online Media, zijn we Google Analytics Certified Partners, wij gebruiken geavanceerde data-analyse en de volgende generatie AI in alles wat we doen. Data gegevens zijn de gateway, de toegangspoort naar de juiste antwoorden

Het aldoor veranderende landschap van potentiƫle contactpunten tussen merken en hun klanten geeft alles meer mogelijkheden. Denk aan een enorme digitaal landschap waar merken proberen om op het juiste moment de juiste boodschap aan hun klanten te leveren. Zonder de juiste data en een juiste analyse is dit onmogelijk.

Welke Google Analytics diensten bieden wij aan?

Implementatie en Meting

Of het nu om Google Tag Manager implementatie gaat of om de impact van een multikanaalcampagne te meten, Popken Online Media kan u helpen om alles in te stellen.

Data visualisatie

Om relevante data te visualiseren bouwen wij relevante dashbords. Deze geven real-time dat uit meerdere gegevensbronnen weer, waardoor je toegang hebt tot precieze relevante data om strategische en tactische beslissingen te nemen aan de hand van juiste data.

Attributie en Meting

Digitale verlichting komt uit het meten en begrijpen van uw data via alle online kanalen. Het laatste klik-model is niet langer voldoende; Door te begrijpen waar en welke bijdrage elk kanaal speelde in de conversiereis, zul je een stap dichter bij digitale antwoorden zijn.

Klanten inzicht

Inzicht in uw klantenbestand, waar ze tijd doorbrengen op uw website, via welke kanalen ze uw website bereikt hebben, is de sleutel tot elke succesvolle campagne. Popken Online Media kan deze voor u in kaart brengen.

Popken Online Media