Google Shopping

Producten op het juiste moment aan het juiste publiek laten zien

Google Shopping is een productgebaseerde prijsvergelijkingsdienst, waardoor klanten gemakkelijk uw producten kunnen vinden en kopen na een snelle zoekopdracht in Google. Het retail-centric model stelt ons betaalde media team in staat om campagnes te maken voor uw merk op basis van uw productinventaris. Dit stelt ons in staat om een ​​online winkel voor uw producten specifiek te structureren met een verbeterde campagneformat.

Aangezien wij in alle opzichten Google deskundigen zijn, kunnen we de producten opstellen die de best mogelijke ROI bieden,

Naast ons vertrouwde AdWords-account kunnen wij de feeds optimaliseren met behulp van een handig Tools; deze tools worden gebruikt om producttitels en andere attributen te optimaliseren om meer inzicht in de feed te krijgen, de kwaliteit te verbeteren en ervoor te zorgen dat de advertenties alleen worden weergegeven voor de relevante doelgroep. Met deze tools kunnen wij ook de online strategie van je bedrijf verbeteren.

Welke Google Shopping diensten bieden wij aan?

Feed Generatie

Product Advertenties (PLA’s) zijn individuele productadvertenties die deel uitmaken van de shopping campagne. Deze PLA’s worden rechtstreeks gemaakt uit een voorraadfeed die wordt weergegeven in het gedeelte ‘Shopping’ van Google.

Campagne managment

Structuur-, optimalisatie- en biedstrategie bepalen het succes van je shoppingcampagne, wij zorgen voor het management van de campagnes om ervoor te zorgen dat de camapgnes zo efficiënt mogelijk werken en er een optimaal resultaat wordt behaald.

Product Data Optimalisatie

De productdata zijn het equivalent van uw advertentie, zodat we het optimaliseren om maximale zichtbaarheid, prestatie en ROI te bieden. Wij genereren unieke zoekwoorden voor uw PLA’s en bewerken details zoals naam, prijs, beschrijving, categorie en meer.Een correct geoptimaliseerde feed kan leiden tot verbeterd verkeer naar je website

Popken Online Media