Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO

SEO is niet meer alleen wetenschap. Het is kunst. Bij Popken Online Media combineren we algoritme expertise, kwalitatieve inhoud en media backlinks om merken te plaatsen waar ze behoren tot de natuurlijke zoekresultaten. En houden ze daar.

In tegenstelling tot betaalde media kan SEO niet worden gekocht. Maar het kan verdiend worden – en wij verdienen het voor u. Bij Popken Online Media, doordringt SEO alles wat we doen. We leven, slapen en dromen. Zelfs de gedachte van onze klanten om slecht in het natuurlijke zoeken te ranken geeft ons een slecht gevoel.

Voor ons is rijk en duurzaam SEO holistisch en hangt af van een balans van zeer technische algoritme expertise, betoverende, deelbare inhoud en hoge merk zichtbaarheid en via gerichte PR.

Onze contacten in de online media stellen ons in staat om de Heilige Graal van de hoogwaardige followed-links regelmatig te beveiligen – een must voor elke SEO-campagne.

Welke SEO diensten bieden wij aan?

Website onderzoek

Alle SEO-projecten beginnen met een volledig en grondig onderzoek, waardoor alle problemen van een site kunnen worden geïdentificeerd en het juiste werk mogelijk maken om deze te verbeteren voorrang krijgen.

SEO Concurrentie Analyse

De mogelijkheden om positie en gezag in Google te verbeteren worden geïdentificeerd door middel van analyse van het zoeklandschap en de belangrijkste concurrent websites.

SEO Content

Wij creëren inhoud die gericht is op specifieke zoektermen die echte waarde opleveren aan de zoekresultaten en helpt bij het opbouwen van siteautoriteit.

Technische Optimalisatie

Door alles optimaal te optimaliseren vanuit de architectuur van uw site naar de inhoud op de pagina, kunnen we ervoor zorgen dat uw website de beste kans krijgt om in hoog in de zoekresultaten te rangschikken.

Digitale PR

Met behulp gerichte PR, versnellen we en versterken we de impact van belangrijke pagina’s.

Linkbuilding

Lorem ipsum liquam erat volutpat. Nunc ut – for dictum purus lorem vel ante ac purus sollicitudin dictum idom.

Popken Online Media